viernes, 24 de abril de 2020


AUSARTAK ZARETELAKO!!

¡PORQUE SOIS VALIENTES!!







Hemen duzue San Markos opila egiteko errezeta

Aquí tenéis una receta para hacer la opila de San Markos





SAN MARKOS OPILA


Osagaiak:

- limoizko jogurt bat
- 2 jogurt neurri irin
- 2 jogurt neurri azukre
- jogurt neurri bat almendra xigortua (aukeran)
- jogurt neurri ½ olio
- legamia
- 3 arrautz
- Abrikot mermelada

       Arrautzak irabiatu eta poliki azukrea, jogurta, olioa, irina, legamia eta almendra gehitu.
Dena ondo irabiatuta dagoenean labe beroan sartuko dugu bizkotxoa egin arte.
       Labetik aterata pixka bat hozten utzi eta abrikot mermeladaz bizkotxoaren gaina estali.
Gero gure gustura apainduko dugu eta horretarako txokolatezko arrautzak, Lacasitos, goxokiak, koloretako azukre konfiteak… erabili ditzakegu. Sormena erabili!!!

On egin!!!


PASTEL DE SAN MARCOS


Ingredientes:

- un yogur de limón
- 2 medidas de yogur de harina
- 2 medidas de yogur de azúcar
- una medida de yogur de almendras molidas (opcional)
- ½ medida de yogur de aceite
- levadura
- mermelada de albaricoque

       Se baten los huevos y, poco a poco, se añaden el azúcar, el yogur, el aceite, la harina,
la levadura y la almendra. Cuando todo esté bien batido lo meteremos en el horno caliente
hasta que se haga el bizcocho.
       Cuando lo saquemos del horno lo dejamos enfriar un poco y cubriremos con mermelada
la parte superior del bizcocho. Luego lo adornaremos a nuestro gusto y para ello podemos
poner huevos de chocolate, Lacasitos, caramelos, confites de azúcar de colores…
¡Utilizad la imaginación!

On egin!!!





GURE ARTISTEN TXOKOA


                                                                       NEYMAR


                                                                                   
                                                                        UXURI



ANDER


ANTONIO


AMETS ETA ENARA



JUNE



AMETS ETA LEIRE






No hay comentarios:

Publicar un comentario